vineri, 1 aprilie 2011

GOL!

Goala! Asa e mintea mea acum:GOALA.Asa e si a ta?Nu stiu dar presupun ca da.Poate o sa compunem ceva frumos desi nu stiu ce.Chiar nu am nici o idee.Ma ajuti un pic? Am inteles nici tu nu ai  idei.Foarte ciudat.Bine la mine nu e ceva nou ca nu am idei dar tu ai compus atatea poezii si povesti lungii cum se poate sa nu iti vina in minte ceva acum ?Aha! Spui ca vrei sa iei o pauza? Te inteleg meriti una, dar eu nu am scris mai nimic nu pot sa iau o pauza.Ei bine cred ca o sa incerc sa compun ceva singura, chiar daca nu o sa reusesc. Multumesc oricum ca ai incercat sa ma ajuti.

3 comentarii:

  1. Scrie despre ceea ce simti ,ceea ce vezi ,poti sa scri si atunci cand vezi o frunza cum se desprinde de un copac ,poti sa-ti imaginezi ca aceea frunza e trupul tau ce se poarta in jurul universului ,descri universul .Mintea ta niciodata nu e goala ,doar crezi ca este ,uite mintea ta e asemenea unei frunze ,pare plata fara nimic dar are niste dungi ce pot fi un drum al vietii,ca tot am adus vorba de o frunza ,ideea e ca poti scrie despre cele mai marunte lucruri si sa faci cea grandios ,chiar si viata ta poate fi ceva foarte interesant.Fiecare scrie intr-un mod propriu ,niciodata nu am ajuns pe un blog in care sa fie scrise poezii sau povesti in acelasi stil ,chiar daca ideea semana foarte mult,itit dadea impresia ca e foarte diferita datorita exprimarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Afara e o vreme foarte frumoasa. ai putea sa scri cev adespre asta:) Eu sunt sigura ca daca te sdraduiesti putin vei reusii sa compui ceva minunat.

    RăspundețiȘtergere